Konfigurátor OEZ propojen s dokumentací na webu

Datum 17.08.2022

Webové stránky OEZ v poslední době prošly významnými změnami. Jednou z nich je nová produktová část, která je nyní propracována až na úroveň jednotlivých položek. A tuto novou funkci webu nyní přímo využívá nová verze programu Konfigurátor OEZ, která byla prezentována v závěrečné přednášce letošních Odborných seminářů OEZ.

V Konfigurátoru OEZ si vyberete potřebné položky a jejich soupis si zobrazíte v záložce „Seznam dílů“. Po výběru konkrétní položky a kliknutí na tlačítko „web“ vpravo nad seznamem položek se Vám, ve výchozím internetovém prohlížeči, otevře příslušná stránka položky na webu OEZ.

Ihned si můžete projít její „Parametry a specifikace“, tzn. elektrické a mechanické parametry, rozměry, pracovní podmínky a příslušenství. A pod tlačítkem „Soubory ke stažení“ – viz obrázek níže – si k ní můžete stáhnout podrobný katalog, technické parametry, návod k použití, rozměrový výkres, 3D model, certifikáty a prohlášení o shodě.

Např. u položky 3NP1143-1DA10, řadový pojistkový odpínač 3NP1 velikosti 1, se Vám otevře stránka  https://www.oez.cz/3np1143-1da10 .

Konfigurátor OEZ je program pro snadný výběr jednotlivých výrobků včetně jejich příslušenství a sestavení podkladů pro objednávku, který pracuje v prostředí Windows 10. Po načtení nabídkových cen z platného ceníku je výstupem i nabídková cena vybraného zboží. Podrobněji viz https://www.oez.cz/sluzby/konfigurator-oez.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář