Novinky z Loxone – špičkové reproduktory pro flexibilní chytré audio

Datum 10.02.2023

Foto: Loxone

Install Speaker 10 Passive je špičkový vestavný reproduktor s wooferem o 10 palcích. Satellite Speaker IP64 Passive je univerzál pro všechny audio potřeby a můžete jej nainstalovat uvnitř i venku.

Dva čerstvé reproduktory Loxone vyvinul společně s německým specialistou na hi-fi – společností Quadral. Novinky zároveň předznamenávají, že audio bude pro Loxone jedním z hlavních témat letošního roku.

Install Speaker 10 Passive je vysoce kvalitní dvoupásmový vestavný reproduktor, který má navzdory kompaktní konstrukci 10palcový woofer (basový reproduktor). Jeho membrána Altima je ověřená z oceňované řady Quadral Aurum a Chromium. Kombinace hliníku, titanu a hořčíku zajišťuje vysokou věrnost impulsů, nízké zabarvení zvuku, jemnou dynamiku a vysoké vykreslení detailů. K reproduktoru vyšel i instalační Back Box Install 10, který se doporučuje využít při instalaci do akustického stropu, pohledu, nábytku nebo zkrátka do dutých stěn s otevřeným prostorem za reproduktorem.

V e-shopu Loxone naleznete kompletní technické parametry Install Speakeru 10 Passive.

Satellite Speaker IP 64 Passive disponuje flexibilním ramenem, tudíž nabízí různé možnosti montáže a úhlu sklonu. Díky tomu hravě splní individuální požadavky každého projektu. Univerzální je reproduktor i v tom, kde ho můžete instalovat. Je vhodný nejen do interiéru, ale s certifikací IP64 udělá parádu i venku.

V e-shopu Loxone naleznete kompletní technické parametry Satellite Speakeru IP64 Passive.

Nové reproduktory rozšiřují možnosti budovy co do inteligentního multiroom audiosystému řízeného Audioserverem. 

Více informací zde.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář