Telegärtner STX: rozbočovače a moduly pro DIN lišty

Datum 13.06.2023

Foto: EST

Pro strukturovanou kabeláž v rozvaděčích nabízí Telegärtner moduly a rozbočovače pro montáž na DIN lištu. Jsou dokonalým pojítkem mezi příchozím instalačním vedením a vnitřní kabeláží v rozvaděči. Montáž probíhá jednoduchým nacvaknutím.

Řešení STX s montáží na DIN lištu doplňuje rozsáhlý sortiment průmyslových konektorů STX Industry, které byly vyvinuty speciálně pro použití v náročném prostředí.

Rozbočovače STX

Rozbočovače STX pro DIN lišty jsou k dispozici buď pro připojení svazkových kabelů, kabelů mini-breakout nebo breakout do 12 vláken jako svařené spoje nebo s optickými spojkami pro napojení na kabely osazené konektory. Optické spojky typu ST, SC duplex, SC-RJ, LC duplex a E2000 compact mohou být zabudovány do výměnné čelní desky. Montér může kabely přivést ze tří směrů a pohodlně dodržet poloměry ohybu v zásobníku s dodatečnou fixací kabelu. Pro svazkové kabely se dodávají rozbočovače ještě s barevně odlišenými kabelovými vývody (pigtails) z jedné strany osazenými konektorem a z druhé strany připravenými k navaření na jednotlivá vlákna včetně odlehčení tahu.

Charakteristiky

  • Montáž zacvaknutím na DIN lištu TH35 podle normy DIN 60715
  • Možnost popisu portů
  • Kazety pro svařované spoje vč. zásobníku na 12 vláken
  • Přívod kabelu ze tří směrů
  • Tři různé montážní polohy na DIN liště
  • K dispozici kompletně osazené pro kabel breakout se spojkou ST duplex, SC duplex, SC-RJ, LC duplex nebo E2000 compact nebo na přání pro svazkový kabel s kazetou pro svařované spoje a barevnými kabelovými vývody (pigtails) z jedné strany osazenými konektorem odpovídajícího typu

Moduly STX

Moduly STX pro DIN lišty s technologií STEADYTEC® jsou k dispozici ve velkém množství typů vložek (RJ45, USB Typ A+B, optické spojky). S pomocí volitelných vložek, které lze bez problémů nasunout do konektorového pouzdra, vzniká vysoká flexibilita jednak ve výběru produktů, tak i v oblastech použití. Provedení pro plně stíněné RJ45 moduly Cat.6A a RJ45 spojky Cat.6 poskytují potenciálové spojení spínatelné v běžném provozu. To umožňuje jednoduchou analýzu chyb v uzemňovacím konceptu a oddělení potenciálů sítě a rozvaděče.

Charakteristiky

  • Montáž zacvaknutím na DIN lištu TH35 podle normy DIN 60715
  • Možnost popisu portů
  • Propojení potenciálů spínatelné v běžném provozu
  • K dispozici s STX RJ45 modulem Cat.6A, STX RJ45 spojkou Cat.6 pro přenos dat až 10GBit Ethernet podle IEEE 802.3an
  • K dispozici s SC duplex, SC-RJ, SC/ST duplex, ST duplex, LC duplex a E2000 compact RJ spojkou pro jednovidové nebo vícevidové a POF (SC duplex a SC-RJ)
  • K dispozici s USB spojkami typ A nebo typ A-B f-f pro přenos dat 25-400 Mbit/s podle Universal Serial Bus Specification, Revision 2.0 a až do 5 Gbit/s s USB 3.0

Více informací o STX najdete v produktovém katalogu, případně nás neváhejte kontaktovat pro bližší informace či technické dotazy.

Výhradní zastoupení značky Telegärtner v ČR

Produkty Telegärtner, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost Elektro-System-Technik s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.czwww.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář