Amphenol Tuchel Industrial GmbH – kabelové svazky nezbytné pro výrobu netkané textilie

Datum 15.11.2023

Foto: Lapp

Společnost Amphenol Tuchel Industrial GmbH je jedna z nejstabilnějších firem v regionu zaměstnávající více než 400 zaměstnanců. Patří k předním světovým výrobcům konektorů, čteček čipových karet a k významným dodavatelům kabelových svazků a spojovacích systémů pro průmysl, oblast automotive, železnici, mobilní komunikaci a další aplikace.

Kabely LAPP pro hi-tech produkty společnosti Oerlikon

 Pro jejich velmi náročné zákazníky, jako je firma Oerlikon, která klade velký důraz na přesnost a kvalitu svých hi-tech produktů, zvolili kabely společnosti LAPP. Oerlikon je mimo jiné předním výrobcem technologií určených pro výrobu polyesterových vláken především pro textilní průmysl.

Více než 35 milionů tun umělých textilních vláken je vyráběno na linkách/technologiích navržených a vyrobených firmou Oerlikon. K čemu tato textilní vlákna slouží? Charakteristickým znakem těchto vláken je velmi široký rozsah použití od funkčního oblečení přes domácí textilie až po průmyslové aplikace, např. v automobilovém průmyslu. Polykondenzace, zpracování polymeru, výroba netkané textilie a spřádaného vlákna – to vše je v kompetenci firmy Oerlikon.

Top LAPP produkt – ÖLFLEX® CLASSIC 110

Hlavním produktem společnosti LAPP, na který se firma Oerlikon spoléhá, jsou napájecí kabely ÖLFLEX® CLASSIC 110. Jedná se o vysoce spolehlivý flexibilní ovládací PVC kabel v nestíněném i stíněném provedení s variantami, které mají až 100 žil. Tento flexibilní a proti olejům odolný kabel je vhodný i do energetického řetězu v rozmezí teplot od -5 °C do +70 °C. Co Vy na to? Budete se inspirovat špičkovými výrobci, kteří spoléhají na vysokou kvalitu komponentů? Pokud ano, můžete začít s Vašim výběrem přímo ZDE.

Lapp

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář