Proč si vybrat chytrý termostat tado°

Datum 07.02.2024

Foto: EST

Život ve 21. století nám nabízí stále více možností ve prospěch našeho pohodlí. Jednou z oblastí, kde můžeme využít moderní technologie ke zlepšení života, je i efektivní řízení teploty v našich domovech. Chytré termostaty tado° přinášejí mnoho výhod, zejména úsporu energie, pohodlí a ekologický přínos. 

Stále váháte s pořízením chytrého termostatu? Možná se obáváte nákladů, nebo se ptáte, jestli je tato moderní technologie skutečně nutná. Zde je 5 důvodů, proč byste měli překonat své pochybnosti a zvážit investici do chytrého termostatu tado° pro váš domov:

Foto: EST

1. Úspory energie a nákladů

Chytré termostaty tado° mají schopnost se učit a přizpůsobit se vašemu životnímu stylu a preferencím. Analyzují vaše návyky ohledně teploty a automaticky optimalizují nastavení, aby dosáhly maximální úspory energie, resp. nákladů za energie. Chytré termostaty tado° mají funkci geofencing, která dokáže rozpoznat, když jste mimo domov, a automaticky sníží nebo zvýší teplotu, aby se minimalizovala spotřeba energie.

2. Vzdálené ovládání

Díky propojení s mobilní aplikací a chytrým zařízením můžete ovládat teplotu ve svém domě odkudkoliv, třeba z druhého konce světa. To znamená, že můžete nastavit teplotu před návratem domů, zajistit optimální podmínky pro váš pohyb po domě a minimalizovat ztrátu energie v případě neočekávané změny plánu.

Foto: EST

3. Lepší pohodlí a zdraví

S chytrými termostaty tado° můžete vytvářet programy, které se přizpůsobují vašim preferencím. Nastavte pohodlnou teplotu, když se probouzíte, snižte ji, když odcházíte do práce, a opět zvyšte, když se vracíte domů. Konstantní optimalizace teploty přispívá k lepšímu pohodlí a celkovému zdraví uživatelů.

4. Monitorování a analýza spotřeby

Chytré termostaty tado° vám přehledně poskytují informace o spotřebě energie, což vám umožní lépe porozumět, jak se váš domov chová v různých podmínkách. Tato data mohou být užitečná také pro identifikaci oblastí, kde lze provést úpravy a maximalizovat energetickou efektivitu.

5. Ekologický přínos

Díky úspoře energie, kterou chytré termostaty tado° přinášejí, můžete snížit svoji ekologickou stopu. Menší spotřeba energie znamená nižší emise skleníkových plynů a má pozitivní vliv na životní prostředí.

S tado° máte jistotu úspory

Značka tado° si za svými produkty stojí a v případě, že nebudete spokojeni, garantuje vrácení celé částky, kterou jste za produkty utratili. Podle studie spotřebujete až o 31 % méně energie, a přesto stále optimálně vytápíte nebo ochlazujete svůj domov.

Foto: EST

Neváhejte s koupí, nyní za výhodné ceny

Koupě chytrého termostatu je investicí do dlouhodobé energetické úspory a zvýšení pohodlí ve vašem domově. Chytré termostaty tado° nyní nabízíme v e-shopu za atraktivní ceny, což z nich činí atraktivní volbu pro každého, kdo chce optimalizovat svůj domov a snížit svou ekologickou stopu.

Výhradní dodavatel tado° v ČR

Chytré termostaty tado°, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český trh výhradně dodává společnost EST Elektro-System-Technik, s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany, T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.cz, www.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář