Exact12 ATEX: Prevence proti explozi

Datum 19.07.2017

Rozbočovače Exact12 ATEX společnosti Murrelektronik se skvěle hodí pro použití ve výbušných prostředích zóny 2 (plyn) a zóny 22 (prach), jaké se např. vyskytují v práškovém lakování, v lakovnách, při obrábění dřeva nebo v obilných mlýnech.

Robustní rozbočovače se čtyřmi nebo osmi zásuvnými místy (každý se dvěma signály) splňují relevantní požadavky evropské směrnice ATEX 2014/34/ES a jsou schváleny podle norem EN 60079-0/-15/-31. Rozbočovače jsou testovány ohledně teploty, nárazu, zahřívání a těsnosti. Kabel rozbočovače je pevně připojen, je vyroben z kvalitního materiálu PUR bez obsahu halogenů a je možné jej objednat v různých délkách.
Rozbočovač je chráněn přesně přizpůsobeným krytem, který je navržen tak, aby byly všechny LED a všechny popisky dobře viditelné.

Praktické těsnění, které neztratíte
Obvodové těsnění je u Exact12 ATEX integrované do pouzdra a nelze jej proto ztratit, ani při nešikovnosti řemeslníka. U jiných rozbočovačů ATEX by musel být při poškozeném nebo ztraceném těsnění z bezpečnostních důvodů vyměněn hned celý rozbočovač.

Více na www.murrelektronik.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář