Skladovací věž LOGIMAT s kabelovým řešením ÖLFLEX CONNECT přesně na míru

Datum 28.03.2018

Pokud hledáte způsob jak snížit náklady v logistice, zvažte výhody skladovací věže LOGIMAT® od společnosti SSI SCHÄFER. Ušetříte díky ní čas i prostor na skladování a vychystávání zboží. O spolehlivou funkčnost skladovacího systému LOGIMAT® se mimo jiných komponent starají také kabely od společnosti LAPP, které pro SSI SCHÄFER dodáváme v kompletním balíku jako ÖLFLEX®CONNECT kabelové řešení na míru.

Chytré logistické řešení = LOGIMAT®

Skladovací věž je možné přirovnat ke zvětšené zásuvkové skříni se dvěma sloupci šuplíků. Mezi oběma sloupci je zdviž, která jednotlivé šuplíky vytáhne a zajede s nimi do příslušné polohy v otvoru pro obsluhu.

Věž je k dispozici v osmi různých modelových šířkách a dvou hloubkách a s libovolně volitelnou výškou až do téměř 24 metrů, takže ji lze optimálně přizpůsobit jakémukoli stavebnímu řešení. Díky kompaktní konstrukci je maximálně využita existující výška prostoru umožňující vysokou hustotu skladování na co nejmenší ploše.

Spolupráce s Lappem

Veškeré komponenty, které byly použity při výrobě skladovací věže LOGIMAT®, musí splňovat specifické technické požadavky, např. instalované kabely musí mít certifikaci UL/CSA pro pevné i pohyblivé aplikace. Dalším požadavkem byla výroba snadného modulárního řešení na klíč a v neposlední řadě důkladné otestování realizované kabelové konfekce.

Lapp Kabel jako profesionální partner v oboru kabelové technologie se podílel na společném vývoji skladovací věže LOGIMAT® přímo se zákazníkem. „Vyrobili jsme kompletní elektroinstalaci zařízení v podobě kabelové konfekce a dodali jsme systémové řešení v široké variabilitě pro různá provedení strojů. Společný vývoj nám umožnil poskytnout řešení na míru odpovídající přesně požadavkům zákazníka“ říká René Sedlák, ředitel LAPP KABEL s.r.o a na důkaz spokojenosti s výsledným řešením a poskytovanou službou skladovací věže LOGIMAT dodává: „My sami jsme tuto věž pořídili ke skladování kusového materiálu pro výrobu kabelové konfekce, abychom svým zákazníkům poskytli ještě rychlejší a bezchybný servis. Touto investicí jsme uspořili až 70 % místa pro skladování.“

____________________________________________________________

Společnost SSI SCHÄFER je předním světovým výrobcem produktů a systémů pro vnitropodnikovou logistiku a odpadové hospodářství – od přepravek přes regálové systémy až po automatická zařízení. S použitím nejmodernějších technologií vyrábí ve vlastních výrobních závodech široké portfolio komponentů, ale svým zákazníkům nabízí i kompletní řešení na míru. Svými inovacemi a komplexním přístupem podporuje firmy po celém světě při optimalizaci jejich dodavatelského řetězce.
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář