10 Ježíškových tipů

Datum 15.12.2022

Ještě nevíte, čím obdarovat své blízké nebo si sami chcete udělat radost? Máme pro vás tipy na designové nebo ryze praktické dárky v našem e-shopu s oceněním Heuréka Ověřeno zákazníky. Připomínáme, že doprava je při částce na 1999 Kč zdarma a pokud do 20. 12. objednáte kartou, stihneme zboží vyexpedovat.

Tado° BASIC

To je ale chytrá hlavička! Silou motorku ovládá váš radiátor tak, abyste se cítili co nejlépe a abyste maximálně ušetřili náklady za vytápění. Ovládat ji můžete aplikací v mobilu nebo přímo otočným knoflíkem. Sice nenabízí měření vlhkosti jako její chytřejší kolegyně V3+, ale je oproti ní cenově výhodnější.

Nuki Smart Lock 3.0 PRO

Šikula, který jen tak někoho dovnitř nepustí. Umí automaticky otevírat dveře. To abyste nemuseli pokládat vánoční nákup na zem a lovit klíče po kapsách. A taky umí sám zamknout, když pozná, že už jste mimo dosah dveří. Tenhle chytrý zámek má vestavěné wi-fi, takže se s ním můžete spojit pomocí mobilní aplikace třeba od Ježíška z Božího daru. Má tam vůbec signál?

XBoard XB300

Možná by to mohlo fungovat jako rotační disk pro manželku, ale tohle je primárně pro práci – s tímhle parťákem odvinete kabel i z velké kabelové cívky snadno a rychle. Je skladný, z odolných materiálů a co víc – unese až 300 kg. A víte, že má většího bráchu – XB 500, který unese až 800 kg?

Helios MiniVent M1

Malý tělem, silný motorem. Libuje si i v zóně 1, tzn. přímo nad vanou nebo sprchou a nevadí mu vlhko. Vaši koupel nebude rušit žádným rámusem – díky technologii UltraSilence na vás bude šumět pouhými 25 dB(A) při průtoku vzduchu 220 m3/h. Je určen pro přímý prostup zdí. Pokud potřebujete výstup do stoupačky, pak je tu jeho větší brácha Helios ELS.

Runposticks

Tyhle pruty vám bude závidět i rybář, i když na ně žádnou rybu nechytíte. Vlastně jo – v sadě s pruty dostanete i silný magnet. A ten dokáže chytit jedinou rybičku – tu kovovou s nožem. Pamatujete? Každopádně tyhle pruty jsou skvělým doplňkem každého elektrikáře. Protáhnete jimi kabely v pohledech, dutých stěnách nebo trubkách jedna báseň.

theLuxa S180 E

Čidlo pohybu theLuxa je nejen chytré, ale i krásné. Neudělá ostudu žádné fasádě, chlubí se totiž oceněním Plus X Award a krytím IP 55. Umí spínat LED zdroje, vidí i pod sebe a má velkou oblast detekce. Ale nebojte, Ježíška detekovat neumí, ten leze přece komínem.

Ježíškův hit

To je Versahit! Naše e-shopová megastar, která zdobí už nejednu kuchyň, pracovnu nebo pokoj. Na výběr z několika variant provedení. V zavřeném stavu je tato zásuvková jednotka vodotěsná (IP 54). Snadný přístup k zásuvce pouhým stlačením a posunutím krytu.

Duspol

Tak tohle je klasika všech klasik, originál všech originálů! Kdo ji nemá v brašně, jako by nebyl elektrikář. Klasická zkoušečka napětí, u nás známá jako vadaska. Na výběr z více druhů.

theLeda D

Rodinka chytrých venkovních LED svítidel s tělem z poctivého hliníku, ve variantě s nebo bez čidla pohybu, která se ráda stane elegantní součástí vašeho domova. Možnost bezdrátového propojení skupiny svítidel a také možnost dálkového ovládání. 

USB HUB Versapick

Sice je to pididárek, ale to prstýnek taky bývá – a jakou udělá radost! Tenhle malá skvostná nabíjecí jednotka se vejde téměř všude. A ocení ji každý mobil nebo tablet na nočním stolku nebo třeba na vaší sedačce.

Nevybrali jste si? Na našem e-shopu EST najdete mnoho dalších tipů. Nezapomeňte, že u nás můžete pohodlně platit platební kartou, ale i pomocí Apple Pay či Google Pay, případně v hotovosti při odběru u nás v centrále společnosti.

Vážení zákazníci, děkujeme za vaši přízeň v tomto roce, přejeme klidné Vánoce a do nového roku 2023 přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních a pracovních úspěchů!

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář