Revoluci v placení přináší do českých restaurací aplikace Qerko

Datum 05.05.2019

Dohromady, nebo zvlášť? Přesně tuhle větu už velmi brzy neuslyšíte. A to díky revoluční aplikaci Qerko (dříve It is Paid!), pomocí které jednoduše zaplatíte svoji útratu v restauraci. Na svůj účet již nemusíte čekat dlouhé minuty, z rozpočítávání účtů se stane maličkost a mávání na číšníka bude patřit minulosti.

Kdo bude aplikaci milovat?

Každý návštěvník restaurace s chytrým telefonem v kapse jistě ocení výhody, které aplikace přináší. Celý proces platby je velmi jednoduchý a intuitivní. Ihned po spuštění aplikace se zobrazí čtečka QR kódu, který jednoduše zákazník naskenuje ze stolu, u kterého sedí. Poté vidí všechny objednané pokrmy a nápoje, ze kterých si může vybrat finální položky k zaplacení. Platba je okam­žitá, probíhá přes platební kartu, kterou musí zákazník s aplikací propojit. Po zaplacení je obsluha o platbě upozorněna a zákazník může pohodlně odejít. Účtenka se automaticky odešle na e-mail v elektronické podobě a není nutné nic tisknout, řešení je tudíž zároveň i ekologické.

Se silným partnerem v zádech

Za aplikací stojí stejnojmenná pětičlenná pražská společnost It Is Paid s.r.o. v čele s Lukášem Kovačem, která se nyní spojila s investiční skupinou Miton. Do portfolia úspěšných značek této investiční skupiny patří například Bonami, Glami, Rohlik, Biano, Driveto, GoOut a řada zahraničních sester těchto značek například v Německu, Polsku, Francii, Španělsku, Itálii nebo na Slovensku. Mezi nejznámější již prodané projekty Mitonu patří Slevomat.cz, Heureka.cz nebo Damejidlo.cz.

Trend budoucnosti je tady

Hlavní myšlenkou je snaha udělat placení pro zákazníky restaurací tak snadné a pohodlné, že se stane téměř nepostřehnutelné. Kromě revolučního způsobu platby aplikace brzy nabídne také chytrý věrnostní program a výhodné benefity pro aktivní uživatele. Navíc je v plánu propojení i s dalšími platebními metodami, například Apple Pay či Google Pay, což jistě uživatelé ocení. Qerko je aktuálně k dispozici pro platformy iOS a Android.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář