Zítra začne v Ostravě třídenní elektrotechnická výstava. Výstavba expozic je v plném proudu

Datum 19.09.2022

Foto: René Pajurek

Ještě dnes se usilovně pracuje na dokončení všech expozic v ostravském Trojhalí, které už zítra ráno v 9 hodin otevře své brány pro všechny zájemce o elektrotechniku, úspory energií, fotovoltaiku ale i chytrou domácnost. Začne elektrotechnická výstava Volty.cz

Akce je s volným vstupem pro všechny a bude trvat od úterý 22. do až do čtvrtku 22. září 2022 od 9 do 17 hodin. V hale se představí společnosti zabývající se fotovoltaikou, elektrotechnikou, automatizací, osvětlením, ale i elektromobilitou… Generálním partnerem této výstavy je Energetický Holding Malina, o kterém se v létě psalo v souvislosti s největším obchodem ve své historii, kdy si nechal vyrobit 8 tisíc lithiových baterií v hodnotě 1 miliardy korun, přičemž každá z baterií má kapacitu 10 kWh. 

Foto: René Pajurek

Ale nebude to jen o fotovoltaice. Své zajímavé produkty na elektrotechnické výstavě v Ostravě představí také Legrand – lídr v oblasti řízení osvětlení, vytápění a správy datových sítí, dále SECTRON se tam představí s bezdrátovými technologiemi, NKT s kabely, TECHSYS představí svá řešení pro oblast energetiky. Murrelektronik bude představovat široký sortiment produktů pro zajištění spolehlivého napájení strojů a zařízení. Mezi dalšími vystavovateli bude NOARK Electric, svůj stánek tam budou mít také české antiradary Genovo, dále nebude chybět ani Schrack Technik, Megger, Elko EP, GHV Trading, OBO, Lapp, Wiha, OS-KOM, Damija, A-eberle, Helukabel, Minalox, Tipa, Drekoma, Nanosilver a mnoho dalších.

Foto: René Pajurek

Výstava bude pro všechny odborníky v oboru elektro, ale i pro širokou veřejnost, pro fanoušky elektromobility, obnovitelných zdrojů, smart technologií… Odpoledne bude doprovodný program doplněný o vystoupení kapel.

Můžete se taky těšit na testovací jízdy vozem Škoda Enyaq. Ukázku nových vozů BMW tam bude mít také ostravská společnost Lex Auto.

Foto: René Pajurek

V průběhu všech tří dnů budou přednášky na tato témata:

  • 20.9. – DEN ELEKTROMOBILITY A OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ – informace o provozu a výhodách FVE, o elektronabíječkách… 
  • 21.9. – DEN ROZVADĚČŮ A MĚŘENÍ – novinky v rozvaděčích, měřicích přístrojích
  • 22.9. – DEN OSVĚTLENÍ, CHYTRÝCH OBCÍ I MĚST A CHYTRÉ DOMÁCNOSTI – nové trendy v osvětlení i úsporných řešeních.

Přesný rozpis přednášek a jejich časování najdete zde

René Pajurek

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář