Chytrá všestranná bezdrátová minikamera Ferret Tools s detektorem napětí

Datum 18.12.2023

Foto: EST

Ferret Tools a její revoluční minikamery jako první na světě využívají k přenosu obrazu vestavěnou wi-fi. Nejvyšší řada Ferret Plus navíc disponuje bezkontaktním detektorem napětí. Tím se vám otevírají dosud nevídané možnosti pohodlné a bezpečné inspekce i těch nejnepřístupnějších míst. 

Na český a slovenský trh jsme nedávno uvedli novozélandskou značku Ferret Tools, jejíž produkty právem získaly mnoho světových ocenění. Miniaturní provedení kamery, technické parametry a široký rozsah příslušenství ji řadí k předním značkám v oblasti bezdrátových kamer určených pro práci a inspekci pro profesionály, ale i domácí uživatele.

Minikamery Ferret Tools mají integrovaný wi-fi hotspot s dosahem až 40 m na volném prostranství. Pro spojení s vaším chytrým telefonem, resp. k přenosu obrazu tedy nepotřebujete zařízení párovat pomocí Bluetooth, ale jednoduše se ke kameře připojíte jako k bezdrátové síti přes wi-fi. Přehledná aplikace v češtině (slovenštině) vás připojením provede. 

U minikamer Ferret Tools se standardně pořízené video v kvalitě 720p HD či fotografie ukládají paměti mobilního telefonu. U nejvyšší řady Ferret Plus však můžete ukládat záznam přímo do vestavěné paměti kamery v rozlišení 1080p. To je praktické zejména pokud jste z dosahu wi-fi, nebo potřebujete pořídit záznam uvnitř kovových potrubí, pod zemí nebo pod vodou, kde je dosah wi-fi nemožný. Oproti základnímu modelu má Ferret Plus objektiv s proměnným ohniskem, volbu rozlišení a také možnost změny kanálu wi-fi.

Jedinečnou funkcionalitou této kamery je bezdrátový detektor napětí, který nemusíte držet v ruce nebo není omezený dosahem vaší paže. Pomáhá tedy detekovat „živé“ kabely na větší vzdálenost a bezpečněji než kdykoli předtím.

Ferret Tools Plus má vestavěný akumulátor s výdrží až 90 minut (při středním jasu LED diod). Stejně jako model Pro s funkcí rychlonabíjení dosáhne akumulátor 95% kapacity za pouhou 1 hodinu.

Pokud vás zajímají další informace o produktech Ferret Tools nebo chcete minikameru zakoupit, navštivte naše produktové stránky www.ferrettools.cz 

Výhradní zastoupení značky Ferret Tools v ČR

Produkty Ferret Tools, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost EST Elektro-System-Technik, s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.cz, www.est-praha.cz

Michal Dusil

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář