Firma EST představuje žhavé novinky ze sortimentu RUNPOTEC

Datum 12.04.2024

Foto: EST

Rakouský RUNPOTEC se stal zavedenou značkou na českém i slovenském trhu – kvalitou svých pomůcek pro protahování, odvíjení a tažení kabelů si získal důvěru a uznání mnoha spokojených zákazníků. Přinášíme vám žhavé produktové novinky, které výrobce představil na německém veletrhu Light+Building.

Protahovací pero RP5

Robustní odolné pouzdro s vylepšenou ergonomií ukrývá 3násobně kroucené protahovací pero o průměru 5,5 mm s otáčivou špičkou RG7 na obou koncích. Pero s pevností v tahu až 270 kg je velmi odolné proti zlomení i při nejmenších poloměrech. Určeno pro trubky o průměru 16–40 mm. K dispozici je varianta bez nebo s digitálním počítadlem metrů, a tov různých délkách.

Protahovací pero GF3 SLIM

Tato verze protahovacího pera ze skelného vlákna vychází z produktu GF3. Pero o průměru 3 mm je ale osazeno užší otáčivou špičkou RG4,5 (4,5 mm). Je určena především pro protahování optických kabelů a také pro protahování v již obsazených trubkách.Optimální použití pro trubky o vnitřním průměru 5–40 mm. Stejně jako u verze GF3 je pero uloženo v odolném plastovém pouzdru vč. boxu s příslušenstvím, a to ve verzi bez a s digitálním počítadlem metrů.

Odvíječka X Board XB 500 T

Písmeno T v názvu produktu označuje slovo „teleskopický“. Nový X BOARD XB 500 T má nyní větší pracovní prostor, takže můžete odvíjet větší objem kabelů či chrániček, než jste byli doposud zvyklí – získáte až o 130 mm více pracovní výšky a až o 145 mm více plochy než u předchozí verze X Boardu. Součástí balení je také sada 2 ks červených tyčí RUNPOSTICKS o průměru 7,5 mm a délce 410 mm. Díky nim zabráníte ztrátě stability a pádu lehkých kabelových bubnů při odvíjení.

Adaptérové desky pro X Board XB 500 / T

Praktickými doplňky pro X Board XB 500 / T jsou adaptérové desky s pojezdem nebo se sklopnými nožičkami. Obě lze snadno připojit a odpojit pomocí rychloupínání a obě mají nosnost až 80 kg. Verze s pojezdem umožňuje snadnou manipulaci s odvíječkou po hladkém povrchu. Kolečka jsou opatřena brzdou pro zajištění na požadovaném místě. Verze se sklopnými nožičkami je vhodná především na stavby, kde je potřeba odvíjet kabely na stropech vyložených armovacími sítěmi. Čtyři výklopné nožičky zajistí stabilitu a pohodlnou práci s X Boardem na armování, a to až do výše 21 cm.

Kdy a kde zakoupit 

Již nyní si můžete v našem e-shopu zakoupit nový X Board XB 500 T. Na ostatní novinky se můžete těšit v druhé půlce dubna. Nezapomeňte sledovat naše stránky nebo Facebook, kde vás budeme informovat. Buďte mezi prvními, kteří vyzkouší tyto skvělé novinky a povyší taksvou práci na novou úroveň!

Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, smart home, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh dodává společnost:

EST Elektro-System-Technik s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9, Tel.: +420 266 090 711, E-mail: obchod@est-praha.cz, www.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář