Optimální systém energetického managementu se společností Conrad

Datum 03.05.2023

Foto: Conrad

Spotřeba elektřiny, úspora nákladů a nezávislost při zásobování energií – to jsou aktuálně nejdůležitější témata v oblasti techniky budov. Proto se na témata spojená s energiemi a budovami aktuálně zaměřuje také společnost Conrad. Jako spolehlivý partner pro nakupování v oblasti technických provozních prostředků poskytuje Conrad Sourcing Platform profesionálům v segmentu průmyslu, řemesel, servisní techniky a techniky zařízení, elektrických instalací, osvětlení a facility managementu široký výběr produktů. V tematickém okruhu „Energetika a technika budov“ je kromě toho k dispozici řada novinek, trendů a příkladů použití. 

Tematický okruh s novinkami, tipy a trendy

Chytré zásuvky, LED osvětlení, technika pro měření spotřeby elektřiny, řešení v oblasti alternativních energií, mobilní ukládání energie a elektromobilita plus odpovídající příslušenství: nákupní platforma Conrad pokrývá kompletní šíři sortimentu v segmentu Energetika a technika budov. Novinkou v nabídce jsou mimo jiné komponenty Siemens pro rozvody energie. Dále inovativní svítidla Ledvance, přístroje pro analýzu kvality sítě od firmy Chauvin Arnoux nebo chytré měřiče spotřeby značky Voltcraft. 

Tým společnosti Conrad ale nechce jen prodávat produkty: „Vidíme sami sebe jako poskytovatele řešení a dodavatele inspirace a našim zákazníkům chceme pomáhat při identifikaci potenciálů pro úsporu energie a při hledání vhodného produktového řešení. Proto nabízíme podnikům, úřadům a vzdělávacím zařízením v našem tematickém okruhu inspiraci a konkrétní pomoc při efektivní realizaci úspěšného energetického managementu,“ vysvětluje Christian Fleischmann, který ve společnosti Conrad Electronic odpovídá za kategorii Home.

Příklady použití pro techniku budov

Pokud jde například o „Úsporu a monitorování energie“, umožňují již malá opatření velké potenciální úspory: přechod na inteligentní LED techniku, detektory pohybu v málo frekventovaných místnostech, časové spínací hodiny nebo senzory denního světla se stmívačem zajišťují vyšší energetickou efektivitu. Která řešení existují a jak přesně se produkty používají, zjistíte na speciálních příkladech použití k tomuto tématu. Další bod se věnuje tématu „Rozvody energie a její využití“, protože požadavky na rozvody energie v budovách se v posledních letech výrazně proměnily. K tématu „Výroba a ukládání energie“ vám představujeme mobilní řešení dodávky, které umožňuje nejvyšší možnou bezpečnost dodávek také na místech mimo elektrickou síť nebo v případě dočasného výpadku elektrické sítě. Představujeme vám kromě toho mobilní a stacionární řešení „ready-to-use“, která umožňují cenově výhodné zahájení využívání obnovitelných energií.

Zde najdete tematickou oblast „Energetika a technika budov“ s podrobnými informacemi k sortimentu, odpovídajícími službami a příklady použití: conrad.cz/energetika-a-technika-budov

Conrad

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář